Epiphora workshops

De EM wordt aangeboden in een reeks van 3 workshops. Waarom 3 workshops? Wanneer je met jouw symptomenbeeld in de Epiphora Methode hypothese past heb je over langere tijd een machteloosheid ervaren om te herstellen van capaciteitsverlies,  en heb je meestal al langdurige pittige  klachten. We leren je om de ontbrekende schakel te leren kennen, en vervolgens de onmacht om te zetten in eigen kracht.

Dit doe je door de Epiphora Methode oefeningen te leren die de doorbloeding van je brein weer optimaal maken, gevolgd door de de ademtechniek die speciaal is ontworpen om los te komen uit je onmachtsituatie. Dit gaat niet in eens, en het brengt een herstelproces op gang dat wordt begeleid tijdens en na de workshops.  

Je start met een online intake. Aan de hand van de intake en daaropvolgend feedback door Hans Timmerman van Epiphora Methode wordt besloten of de Epiphora Methode een antwoord kan zijn op de hulpvraag. Als er tijdens tijdens de Epiphora Methode Workshops een vraag om  individuele therapie ontstaat is dit mogelijk in de Personaltuning praktijk van Hans Timmerman.

Tarief 3 workshops: € 275,00. Hierin zit tevens een fonds voor minima, Voor minima is er reductie in overleg. Er is (nog) geen vergoeding door zorgverzekeraars.

De workshop in Hallum is op donderdag 9 en 23 juni en 7 juli 2022 van 14.00 tot 17.00 uur
In september volgt een nieuwe reeks.

Voor meer workshops elders in het land kijk onder het kopje agenda.